Welkom in Groep 5-6

Wat doen we allemaal?

In groep 5 worden de onderwerpen bij diverse vakken steeds verder uitgebreid.
In deze groep wordt er door alle kinderen gewerkt met een tablet. Op deze tablet staat oefenstof die de kinderen gebruiken bij rekenen, spelling en taal.
De oefenstof is zorgvuldig samengesteld en sluit nauw aan op de methoden die wij op school gebruiken. De tablets bieden veel mogelijkheden tot het werken op eigen niveau en het maken van extra oefenopgaven.

Klik op Groep 5.pdf om meer te lezen over groep 5.

In groep 6 wordt er naast een verdere verdieping van de onderwerpen bij de diverse vakken, aan meerdere werkstukken gewerkt. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn komen aan bod tijdens het begrijpend lezen. Het gaat er hierbij om dat de kinderen de inhoud van een tekst niet alleen begrijpen, maar ook kunnen onthouden en produceren in een gewenste vorm. Ook het krijgen en maken van huiswerk wordt in deze groep verder opgebouwd. In deze groep werken de kinderen ook met tablets.

Klik op Groep 6.pdf om meer te lezen over groep 6.

Wie staan er voor de klas?

Jeannette van Giesen                                                        Jeroen van Wegen