Met deze hoofdstukjes geven wij u informatie over ons onderwijs.

De daltonvisitatiecommissie heeft ons in maart 2016 een hele dag bezocht en gekeken of onze school werkt volgens de richtlijnen van dalton. De commissieleden hebben lessen bezocht, gesproken met een groepje ouders en een groepje leerlingen, rondgelopen in de school en heel veel kinderen aangesproken gedurende de dag.

De commissie was onder de indruk van onze school en complimenteerde de sfeer in de school. `De Achtsprong voelt aan als een warm bad waar de kinderen zich veilig voelen.` Ook vonden ze onze kinderen opvallend zelfstandig. De commissieleden hadden nog een paar aanbevelingen waar we de komende tijd mee verder kunnen gaan. Op deze manier blijven we ons daltononderwijs verder ontwikkelen. Onze licentie is weer met 5 jaar verlengd!